Breaking News

Μπεκατώρου: «Θα μείνουμε σπίτι γιατί το χρωστάμε στις οικογένειές μας και στους συνανθρώπους μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο σπίτι της μένει και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είπε, μέσω skype, το βράδυ της Παρασκευής στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην καθημερινότητά μας από την πανδημία του κορονοϊού:

«Είμαι αισιόδοξη, αλλά και προβληματισμένη, δεν πετάω στα σύννεφα. Το μήνυμα είναι να μείνουμε σπίτι. Αυτό που λέμε είναι πάρα πολύ ουσιαστικό και το φωνάζουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι, που μπορεί να έχουμε μια μεγαλύτερη επιρροή σε περισσότερο κόσμο.

Θα μείνουμε σπίτι γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι. Γιατί οφείλουμε να μείνουμε σπίτι. Γιατί το χρωστάμε σε εμάς, στις οικογένειές μας, στους συνανθρώπους μας και στη χώρα μας. Γι' αυτό πρέπει να μείνουμε σπίτι. Αν μείνουμε στο σπίτι, θα φύγουμε πιο γρήγορα από όλο αυτό, θα γίνουμε πιο γρήγορα καλά.

Αυτό που περνάμε είναι μια δοκιμασία. Εγώ του έχω δώσει και μία άλλη διάσταση, κοινωνική. Είναι μια διαδικασία. Δοκιμάζονται σχέσεις και ουσιαστικά πράγματα μέσα απ' αυτό... Μάλλον ξαναγνωριζόμαστε μέσα απ' αυτό και μαθαίνουμε νέα πράγματα...»