Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 47 - Ευρυδίκη σε Κιάρα: «Αυτό που έκανες νομίζω θα είναι κακό για σένα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Πηγαίνω για μία καινούργια διαφήμιση ενός ελληνικού κόμματος» είπε μετά την εμφάνισή της η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Μαρία Καζαριάν τη βαθμολόγησε με 4, βάζοντας καρδούλα και γράφοντας ΠΑΣΟΚ (?). H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της έβαλε 1, ενώ της είπε:

«Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλα 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media, που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε "Μα αυτή είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε...". Έχω πάρει πραγματικά θέση και είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ γι' αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για σένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για σένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις...».

«Από τη στιγμή που παίρνω πάρα πολλά hate comments για την οικογένειά μου γενικά, θεώρησα ότι κάτι, που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω πως δεν είναι κακό για μένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου...» είπε η Κιάρα, με την Ευρυδίκη να απαντά:

«Επειδή για ό,τι έχει γίνει εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου...».

Στο διαγωνιστικό μέρος, στην πρώτη θέση από τη βαθμολογία των κριτών βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ στη δεύτερη η Janna Sireak. Μετά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, που ακολούθησε, νικήτρια αναδείχθηκε η Janna Sireak, που κέρδισε τον ένα έξτρα βαθμό.

Δείτε το επεισόδιο του «My Style Rocks 3» της Παρασκευής 6 Μαρτίου (Το απόσπασμα με την Κιάρα και την Ευρυδίκη από το 25:50 και μετά).