Breaking News

Όταν ο Πάνος Βλάχος συνάντησε τον Μίλτο Πασχαλίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος και ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης «ερμήνευσαν» τη σχέση που τους συνδέει στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, που είναι μία εκπομπή στην οποία δεν υπάρχει παρουσιαστής.

Ο Πάνος Βλάχος, κατά τη σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα (αφού η βάση του είναι - εδώ και πέντε χρόνια - η Αμερική), επέλεξε την εκπομπή και το φίλο του Μίλτο Πασχαλίδη ώστε να μιλήσουν για όλα.

Στην εκπομπή αναδείχθηκε μία φαινομενικά αταίριαστη φιλία. Μία φιλία που τη θεμελίωσε και την ενδυνάμωσε η τέχνη της μουσικής, η κοινή στάση ζωής απέναντι στα πράγματα και η διαρκής αναζήτηση νοήματος.

Πώς ο Μίλτος Πασχαλίδης γνώρισε τον Πάνο Βλάχο; Πώς νιώθει ο Πάνος Βλάχος όταν μοιράζεται τη μουσική σκηνή με τον Μίλτο Πασχαλίδη και ποια τα παράπονα που του κάνει; Πώς είναι η ζωή στην Αμερική για τον Πάνο, ποιους διάσημους έχει γνωρίσει και πόσο ικανοποιημένος είναι από την πορεία του εκεί; Τι αποκαλύπτει ο Μίλτος για το νέο του δίσκο, αλλά και γιατί δεν του αρέσει να τον αποκαλούν «έντεχνο»;

Δείτε το βίντεο.