Breaking News

Πάνος Ιωαννίδης - Μαρία Σολωμού: Συναντήθηκαν και μίλησαν για όλα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, σε μία ανατρεπτική συνάντηση στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, στην οποία δεν υπάρχει παρουσιαστής.

Το βράδυ της Δευτέρας η ηθοποιός και ο σεφ συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά και αποδείχτηκε πως έχουν πολλά κοινά. Το αποτέλεσμα της συζήτησής τους ήταν τουλάχιστον απολαυστικό.

Πόσο συχνά επισκέπτεται η Μαρία την κουζίνα της; Είχε φανταστεί ποτέ ο Πάνος τον εαυτό του σαν ηθοποιό;

Επίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, τι αποζητεί από μία σχέση σήμερα, πόσο τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν μικρός, αλλά και τον σημαντικό ρόλο που κατέχει στην καθημερινότητά του η αγάπη του για τη μαγειρική.

Από την άλλη, η Μαρία Σολωμού μίλησε για τη σχέση της με τη δημοσιότητα, την πορεία της στην υποκριτική και τον τρόπο που της έχουν φερθεί τα ΜΜΕ. Πόσο αντισυμβατική μητέρα είναι τελικά και πώς αποφάσισε πριν από έναν χρόνο να μην κάνει ξανά κανενός είδους συμβιβασμό στη ζωή της;

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός παραδέχτηκε έμμεσα τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ ετοίμασε και ένα ειδικό μενού, με τον σεφ να βαθμολογεί τις μαγειρικές της επιδόσεις...