Breaking News

Πόπη Τσαπανίδου: «Η πρόληψη σώζει, ο φόβος σε τρελαίνει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Αν το παθαίναμε αυτό 15 χρόνια πριν θα είχαμε πάθει όλοι κατάθλιψη, δόξα τω Θεώ που υπάρχει το internet» τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μίλησε μέσω skype στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου κα το Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος είπε στο Dot:

«Δεν περνάμε άσχημα στο σπίτι, αλλά το ζήτημα είναι πώς θα βγουν τα παιδιά το επόμενο διάστημα αν η πανδημία του κορονοϊού κρατήσει περισσότερο.

Επίσης, πρέπει να κοιταχτούμε λίγο καλύτερα, διότι δεν ζούμε και καμία "πρωτόγνωρη" κατάσταση με την έννοια πως ο κόσμος δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, η πανδημία είναι ο αιώνιος φόβος του ανθρώπου...

Η πρόληψη και η προφύλαξη σώζει. Ο φόβος δεν σώζει, αλλά σε τρελαίνει. Η πανδημία είναι κάτι που ο κόσμος φοβάται από τη δημιουργία του ανθρώπου. Η παγκόσμια κοινότητα δεν είχε καταστρώσει κανένα σχέδιο για να το γλιτώσει όλο αυτό στην ώρα του και να μην φτάσουμε σ' αυτό το σημείο; Εννοώ ότι όλες οι  χώρες αντέδρασαν με διαφορετικές ταχύτητες και διαφορετικό τρόπο...»