Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο (Επεισόδιο 28-3-2020)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος υποδέχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», τον λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Χρήστο Νικολόπουλο. Μια εκπομπή, αφιερωμένη στον σπουδαίο καλλιτέχνη και στις επιτυχίες που χαρίζει εδώ και πάνω από μισό αιώνα στο λαϊκό τραγούδι.

«Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Υπάρχω», «Οι νταλίκες», «Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς», «Η νύχτα θέλει έpωτα» ήταν μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες, τις οποίες συνόδευσε με το μπουζούκι του και ερμήνευσε πλάι στην Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ασπασία Στρατηγού.

Επίσης, τραγούδησαν ο Αντώνης Κυρίτσης με τον βιρτουόζο κλαρινίστα Γιώργο Κωτσίνη, η Αγνή Καλουμένου, η Ευτυχία Μητρίτσα, η Μαρία Κουρέτα, ο Δημήτρης Μαρογιάννης και οι Λουκία Βαλάση και Αλέξανδρος Τσαλαπατάνης.

Στην παρέα παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Δημήτρης Μαύρος, Νατάσα Παπαμιχαήλ, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Μυρτώ Γκόνη, καθώς και οι Υβόννη Μπόστα και Χριστάννα Γαργαροπούλου.