Breaking News

Το «Μεσημέρι #Yes» ανανεώνεται και λέει «Ναι» στο Infotainment

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 14:00, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος λένε «yes» στα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, συζητώντας όλα όσα απασχολούν την κάθε παρέα, αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Open, η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και νέα πρόσωπα. 

Οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος του Open αναλύουν την τρέχουσα ειδησεογραφία, ενώ η ομάδα του «Έθνους» σε ειδική ενότητα μεταφέρει τηλεοπτικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του ethnos.gr, αλλά και θέματα που βρίσκονται στα trends του διαδικτύου.

Επικαιρότητα, νέα της σόου μπιζ, αποκλειστικότητες, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις είναι όλα... «yes» στο ανανεωμένο Μεσημέρι.

Μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, σε ρόλο σχολιαστή, καταγράφει παράλληλα τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, σε μια πρωτότυπη αυθόρμητη καθημερινή κουβέντα μαζί τους!