Breaking News

Tom Hanks - Rita Wilson: Θετικοί στον κορονοϊό - Η ανάρτηση του ηθοποιού (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Tom Hanks και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγός του Rita Wilson. H ανακοίνωση, που έκανε ο ίδιος ο Tom Hanks στα social media, αναφέρει:

«Εγώ και η Rita βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Rita είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ και βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό.

Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα εξεταστούμε, θα παρακολουθηθούμε και θα απομονωθούμε για όσο χρονικό διάστημα το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με τη μέρα. Θα ενημερώνουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι καλούσε τους πάντες να επισκεφτούν τον ιστότοπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και να υποβάλλουν προτάσεις για τα events, που θα γίνουν στα πλαίσια των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.