Breaking News

Χατζηπαναγιώτης και Σταυροπούλου απάντησαν στην κριτική της Άννας Παναγιωτοπούλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησαν στην Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία πρόσφατα δεν μίλησε με καλά λόγια για τους ίδιους.

«Ο Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε... Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης, με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα» είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σχολίασε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεσή της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω ή να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά...».

Από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε αρχικά με χιούμορ στην κάμερα του Πρωινού: «Που είπε ότι δεν είμαι ηθοποιός; Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει απ' το χώρο του μόντελινγκ, μην τα ξαναλέμε... Και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω. Όχι, δεν πρέπει... Από σεβασμό... Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμαστε».

Δείτε τις δηλώσεις τους.