Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 231 - 232 - 233 - 234

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2020 - Επεισόδιο 231: Ο Φοίβος μεταφέρει την Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης χειρουργείται, καθώς τον βρήκαν δυο σφαίρες στην κοιλιά. Η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν σε ένα μήνα και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η Ηλιάνα συμπονάει την Σμαράγδα και ζητάει από τον Άκη να της δανείσει τα χρήματα που χρειάζεται για να κρατήσει το ατελιέ της ανοιχτό. Ο Μάρκος βλέπει τη Στέλλα στο γραφείο του και αμέσως της δείχνει ότι τον ενδιαφέρει σαν γυναίκα κάνοντας την Ευγενία να ζηλέψει! Το τραύμα της Βίκυς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μία τσιμπίδα! Η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή στον ΣΚΑΪ)

Επεισόδιο 232: Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο. Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχει αυτό που περνάει ο πατέρας του. Την ίδια ώρα η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει και δεν μένει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να βγάλει τη σφαίρα από το μπράτσο της με τη βοήθεια του Φοίβου. Η Ηλιάνα παρ ‘όλες τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος κι αρχίζει να απογοητεύεται.

Ο Μάρκος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ναυσικά και τη Τζουλιάνα κι ανυπομονεί να μετακομίσουν σπίτι του. Ο Σίμος εξακολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Η Ρωξάνη παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ. Η Ολυμπία απειλεί την Εύα πως αν προχωρήσει σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν κλείσει τα δεκαοχτώ. Ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία...

Προβολή: Προσεχώς

Επεισόδιο 233: Η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται με το θέαμα του ανήμπορου Μιλτιάδη. Ο Σπύρος προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά. Ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία! Η Ρωξάνη χρειάζεται απεγνωσμένα τον δικό της ψεύτικο «παράδεισο» και αναγκάζεται να τον αναζητήσει στην πλατεία Βάθη.

Η Ολυμπία συνεχίζει να κοντράρει τον Νικηφόρο και να του δείχνει ότι δεν τον θέλει στη ζωή της Εύας. Ο Μιχαήλ προβληματίζεται πολύ όταν η μύτη της Ρωξάνης ανοίγει πάλι. Η Στέλλα προσπαθεί να υπονομεύσει την Αλίκη και συναντιέται με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας. Η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Φοίβος απαγάγει έναν γιατρό και με την απειλή όπλου τον αναγκάζει να χειρουργήσει τη Βίκυ μέσα στο διαμέρισμα...!

Προβολή: Προσεχώς

Επεισόδιο 234: Ο Μιλτιάδης παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική και η οικογένεια του περνάει ώρες αγωνίας, με πρώτη και κυριότερη την Ιφιγένεια που αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας της μπορεί να μην ανοίξει ξανά τα μάτια του. Ο Άκης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν θα ανεχτεί την επανένωση της με τον Μάρκο αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία και προχωράει με τη διαδικασία της μετακόμισης στο σπίτι του. Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να ανεχτεί τους οικονομικούς περιορισμούς που του βάζει η Έρση και το ζευγάρι μαλώνει.

Ο γιατρός καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από το χέρι της Βίκυς αλλά η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη και πέφτει νεκρός από το όπλο του Φοίβου. Η Αλίκη απολύεται και ο Έκτορας υποψιάζεται ότι η Στέλλα έχει βάλει το χεράκι της. Την ίδια ώρα η Στέλλα πολιορκεί όλο και πιο έντονα τον Μάρκο. Η Βίκυ συνειδητοποιεί πως στο μακελειό στο σκάφος έγιναν μοιραία λάθη που μπορεί να οδηγήσουν την αστυνομία στα ίχνη τους...

Προβολή: Προσεχώς

Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ