Breaking News

Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε το γιο του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα, όπου πατέρας φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές τον 32χρονο γιο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr που επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, ο γιος έφευγε από το σπίτι έπειτα από καυγά και ο πατέρας βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε.

Συγκεκριμένα, ο γιος ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ ο πατέρας έλειπε έξω. Μόλις ενημερώθηκε ο πατέρας, επέστρεψε και μάλωσε και ο ίδιος με το γιο του. Τότε πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε με τη μοιραία βολή να τον βρίσκει στο κεφάλι.

Ο 63χρονος πατέρας, ο οποίος έχει κάνει τρία μπάι πας, έχει άλλη μία κόρη που ζει στο ίδιο σπίτι. Η ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον πατέρα, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι υδραυλικός.

«Το έκανε από αγανάκτηση». Αυτό υποστήριξε ο κ. Θ. Ιορδάνου, ο οποίος γνωρίζει εδώ και χρόνια τον πατέρα. Όπως είπε, ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενδεχομένως επειδή είχε και θέμα με ναρκωτικά, συχνά μάλωνε με τους γονείς του και πολλές φορές τους χτυπούσε.

Πηγή: GRTimes.gr