Breaking News

Στην εντατική ο Boris Johnson (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εντατική του νοσοκομείου St Thomas, στο Westminster του Λονδίνου, νοσηλεύεται ο Boris Johnson, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στο τεστ κορονοϊού, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο την Κυριακή, με την αρχική επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για περαιτέρω εξετάσεις, μετά από απόφαση του γιατρού του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Boris Johnson εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα), 11 ημέρες μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό.


Ο Johnson ζήτησε από τον Dominic Raab να τον αναπληρώσει στα καθήκοντά του "όπου αυτό είναι απαραίτητο", ωστόσο είναι προφανές ότι ο Raab δεν θα γίνει επίσημα προσωρινός πρωθυπουργός.

Ο Johnson έχει πλήρως τις αισθήσεις του, ενώ η εισαγωγή στην εντατική έγινε προκειμένου να του παρασχεθεί αναπνευστήρας, που θα τον βοηθήσει στην ανάρρωσή του, καθώς είχε δυσκολία στην αναπνοή.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ενημερώθηκε από τη Downing Street για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού, επισημαίνει η Daily Mail.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews.