Breaking News

Έγινε ξανά μπαμπάς ο Boris Johnson (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έγινε ξανά μπαμπάς ο Boris Johnson, ο οποίος επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα στα καθήκοντά του, μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αρραβωνιαστικιά του πρωθυπουργού της Βρετανίας έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί - που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι - νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Ο 55χρονος Johnson φέρεται να ήταν συνέχεια στο πλευρό της 32χρονης Carrie Symonds.

Δεν έγινε γνωστό το νοσοκομείο, στο οποίο πήγαν, ωστόσο το St Thomas, όπου είχε νοσηλευτεί ο Johnson, είναι το πλησιέστερο στην Downing Street, επισημαίνει η Daily Mail.

Εκπρόσωπός του ζευγαριού δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίς Symonds ανακοινώνουν με ενθουσιασμό τη γέννηση ενός υγιέστατου αγοριού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίς το πρωί. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίς Symonds θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το καταπληκτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Ο πρωθυπουργός της  Βρετανίας έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Marina Wheeler, με την οποία βγήκε πριν λίγο καιρό το διαζύγιο. Έχει, επίσης, ένα πέμπτο παιδί από τη σχέση του με την Helen Macintyre, η οποία είχε προσπαθήσει αρχικά να κρατήσει κρυφή τη γέννησή του.