Breaking News

Εξομολογήσεις από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - H ζωή της και η καριέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή και την πορεία της, σε μια συνέντευξη γεμάτη υπέροχα τραγούδια, κόντρα στη θλίψη της καραντίνας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα με την παχυσαρκία που αντιμετώπισε στην εφηβεία της.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Τώρα, στη διάρκεια της καραντίνας, έχεις κάνει αυτοκριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή; Δηλαδή, όταν βρίσκεσαι ξαφνικά στην καραντίνα μόνη σου, δεν είναι αυτό μία έναρξη "συνεδρίου", αυτοκριτικής;», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα με πέτυχε σε μία προσωπική τέτοια αναζήτηση και αυτοκριτική. Ίσως γι' αυτό ζορίστηκα έντονα στην αρχή. Με βρίσκει σε μία ηλικία ωρίμανσης, συμβαίνουν όλα μαζί και είναι λίγο πιο ζόρικα». 

«Ο έpωτας έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου... Εκτός από έναν σύντροφο, που σίγουρα αναζητάω και έχω όνειρο να έρθει στη ζωή μου, είμαι ένας άνθρωπος που τον έpωτα τον αντιλαμβάνεται σε πάρα πολλά πράγματα (δουλειά, φίλους, συνεργάτες)» πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1