Breaking News

ELIF: Επεισόδια 574 - 575, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 30/4/20 - Επεισόδιο 574: Ο Σελίμ βοηθάει τη Σιταρέ και τη συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία αλλά εκείνη αρνείται. Η Λεϊλά ζητάει ένα βιβλίο από τον Γιουσούφ, που δεν το έχει και το αναζητά για να της το δώσει. Η Αϊλά συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την Τουλάι ισχυριζόμενη πως είναι έγκυος και δεν μπορεί να κάνει δουλειές και πως εξαιτίας του μωρού έχει περίεργες απαιτήσεις στο φαγητό. Ο Σελίμ πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο τη Σιταρέ και εκείνη τον ευχαριστεί. Η Σιταρέ είναι εpωτευμένη μαζί του.

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ράβουν φορέματα πριγκίπισσας για την Ελίφ και την Ιντζί. Η γειτόνισσα Χούλγια τις επισκέπτεται και τους λέει πως θα πει σε όλη τη γειτονιά ότι ράβουν ρούχα για να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα. Ο Τζεβαχίρ χρειάζεται πάλι χρήματα αλλά η Αρζού αρνείται να του δώσει. Ο Τζεβαχίρ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστεί να κλείσει το εργαστήρι ραπτικής και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Αρζού τον καλεί σπίτι της για να μιλήσουν και ενώ διαπραγματεύονται το ποσό έρχεται ο Ουμίτ. Η Αρζού δεν θέλει να συναντηθούν οι δύο άντρες και κρύβει τον Τζεβαχίρ. Καθώς τρέχει να κρυφτεί, πέφτει το κασκόλ του.

Όταν ο Ουμίτ πηγαίνει στο δωμάτιο τους, η Αρζού δίνει στον Τζεβαχίρ ένα πανάκριβο κολιέ της. Αφού φεύγει ο Τζεβαχίρ, ο Ουμίτ βλέπει το κασκόλ του. Η Αρζού βρίσκει μια δικαιολογία. Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ζητάει τη βοήθεια της. Όλα είναι μέρος του σχεδίου της για εκδίκηση. Η Σιταρέ τηλεφωνεί στον Ουμίτ και ζητάει ξανά τη βοήθειά του. Ο Σελίμ για να την προστατέψει την πηγαίνει σπίτι του. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τη βλέπουν για πρώτη φορά και σοκάρονται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 574, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 1/5/20 - Επεισόδιο 575: Ο Σελίμ συστήνει τη Σιταρέ στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Αλιγιέ, οι οποίες ξαφνιάζονται από την παρουσία της κοπέλας στο σπίτι τους. Ο Σελίμ δυσκολεύεται να βρει τα λόγια να εξηγήσει την κατάσταση και όταν το κάνει οι τρεις γυναίκες ανησυχούν για τον Σελίμ. Η Γκόντζα συμπεριφέρεται σαν να χρειάζεται απελπισμένα βοήθεια. Λέει στην Αρζού πως η Ασουμάν την έδιωξε. Στην αρχή η Αρζού την αφήνει έξω από το σπίτι για να της δώσει ένα μάθημα. Δεν έχει ιδέα πως η Γκόντζα παίζει μαζί της και καταστρώνει τα σχέδια εναντίον της. Λίγο αργότερα η Αρζού βάζει την Γκόντζα μέσα στο σπίτι και της λέει πως μπορεί να δουλέψει ξανά για εκείνη ως υπηρέτρια.

Ο Ουμίτ ανησυχεί πως μια μέρα η Γκόντζα θα θυμηθεί τα πάντα και η Αρζού του λέει πως όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το τακτοποιήσει εκείνη το ζήτημα. Επίσης θυμίζει στον Ουμίτ πως εκείνος είναι υπεύθυνος για το ατύχημα της Γκόντζα. Η Σιταρέ μιλάει με μια ξαδέλφη της και της λέει πως θα την επισκεφθεί το απόγευμα. Ο Σελίμ προσφέρεται να την πάει. Η Λεϊλά χρειάζεται ένα καινούριο φόρεμα και θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Η μητέρα της όμως διαφωνεί με την ιδέα της. Η Αρζού θέλει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα στην Γκόντζα και την Ασουμάν.

Η Γκόντζα της λέει πως η Ασουμάν την πήγε στην εταιρία του άντρα της, του Ερκούτ και η Αρζού φοβάται μήπως η Γκόντζα θυμηθεί αλλά εκείνη συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τον Ερκούτ. Ο Τζεβαχίρ ενημερώνει την Αρζού πως θα ανοίξει ξανά το εργαστήριο ραπτικής. Εκείνη του λέει πως θέλει να είναι εκεί. Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ για το φόρεμα της και τη ρωτάει διάφορα για τον Γιουσούφ. Η ιστορία της Σιταρέ πως θα επισκεφθεί την ξαδέλφη της είναι ένα ψέμα και λέει στον Σελίμ πως η ξαδέλφη της άλλαξε γνώμη και δεν την θέλει οπότε δεν θα πάει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 575, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ