Breaking News

ELIF: Επεισόδια 576 - 577 - 578, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/5/20 - Επεισόδιο 576: Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια της εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ στο σπίτι. Και η Σιταρέ είναι νευρική καθώς δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην οικογένεια ότι δεν θα φύγει. Ο Τζεβαχίρ ενημερώνει τη Μελέκ πως θα ανοίξει πάλι το εργαστήρι ραπτικής και της ζητάει να ενημερώσει και τις άλλες εργάτριες. Ο Σελίμ κατά τη διάρκεια του δείπνου ανακοινώνει στην οικογένεια πως η Σιταρέ θα μείνει και όλοι ρωτούν το λόγο. Η Σιταρέ τους εξηγεί πως η συγγενής, που θα τη φιλοξενούσε αρρώστησε.

Ο Σελίμ ενοχλείται από τα ψέματα αλλά δεν λέει τίποτα. Ο Ουμίτ προσπαθεί να μάθει τα σχέδια της Αρζού. Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά και συναντάει στο δρόμο τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ της λέει πως ακόμα προσπαθεί να βρει λύσει για το συμβόλαιο, που έχει υπογράψει με τον Γιουσούφ. Η Μελέκ τον ευχαριστεί και πηγαίνει στη δουλειά της. Τα κopiτσια συζητάνε για το νέο αφεντικό τους. Λίγο αργότερα το νέο αφεντικό, η Αρζού φτάνει. Η Αρζού απευθύνεται στις εργάτριες και τους λέει πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Η Μπαχριγιέ θα είναι πια η προϊσταμένη τους και όχι η Μελέκ.

Η Σούνα παίρνει, επίσης, προαγωγή, ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως η Μελέκ θα δουλεύει στην κουζίνα και θα φτιάχνει τσάι για τις υπόλοιπες εργάτριες. Η Λεϊλά πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να ρωτήσει για το βιβλίο, που ψάχνει. Στην πραγματικότητα βρίσκει απλά αφορμές για να δει τον Γιουσούφ. Η Τουλάι συνεχίζει να κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και έχει βαρεθεί τη συμπεριφορά της Αϊλά. Η Αρζού βασανίζει τη Μελέκ στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ νιώθει ανήσυχη εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ. Θέλει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει από το σπίτι τους και να μείνει κάπου αλλού...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 576, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 5/5/20 - Επεισόδιο 577: Η Αρζού γευματίζει με τον Τζεβαχίρ. Ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει ψέματα για το που είναι. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν είναι μαζί με τον Τζεβαχίρ και εκείνη το αρνείται. Ο Ερκούτ ζητάει από τον Βεϊσέλ να τηλεφωνήσει στον Μουράτ γιατί τον θέλει στην εταιρία μιας και τον νιώθει αδελφό του. Η αλήθεια είναι ότι ο Μουράτ γνωρίζει πολλά και ο Ερκούτ θέλει να τα έχει καλά μαζί του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση του Ουμίτ με την Αρζού. Ανακαλύπτει πως η Αρζού συνεργάζεται με τον Τζεβαχίρ και βάζει κάποια ενοχοποιητικά έγγραφα στο γραφείο του Ουμίτ για να ανακαλύψει τα ψέματα της Αρζού.

Ο Ουμίτ μαθαίνει πως η Αρζού έδωσε λεφτά στον Τζεβαχίρ. Στη δουλειά η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δυσκολεύουν τη ζωή της Μελέκ. Η Αρζού απειλεί τον Γιουσούφ αλλά εκείνος υπερασπίζεται τον εαυτό του και τη Μελέκ και της λέει πως γνωρίζει καλά τις προθέσεις της. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ αναθέτουν στη Μελέκ να μεταφέρει κάποια βαριά πράγματα. Ο Γιουσούφ τη βλέπει στο δρόμο και τη βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ γίνεται έξαλλος όταν το βλέπει. Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν να πάει στην εταιρία του Ερκούτ ως υποψήφια για μια θέση εργασίας.

Η Ασουμάν της λέει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο να το κάνει και η Γκόντζα της εξηγεί πως έχει ένα σχέδιο. Η Σιταρέ παίζει με την Ιντζί και της βάφει τα νύχια γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Ζεϊνέπ. Η Λεϊλά τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και ψάχνει ευκαιρία για να ξαναμπεί στη ζωή του. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού για τις εντολές πληρωμής. Η Αρζού αρνείται τα πάντα και ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος. Η Γκόντζα χαίρεται όταν τους βλέπει να τσακώνονται...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 577, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 6/5/20 - Επεισόδιο 578: Ο Ουμίτ και η Αρζού τσακώνονται και εκείνη τον κατηγορεί και του λέει πως ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του καθώς εκείνος ήταν ο μόνος που την υποστήριζε τόσο καιρό. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί. Ο Ουμίτ την ακολουθεί και η Αρζού ζητάει να μείνει μόνη της. Η Γκόντζα χαίρεται που τους βλέπει τσακωμένους. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ πηγαίνουν στο κλαμπ, που εμφανίζεται η Σιταρέ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι έχει να εμφανιστεί τρία βράδια. Ο έpωτας της Σιταρέ για τον Σελίμ μεγαλώνει. Η Αϊλά επιστρέφει αργά στο σπίτι κάθε μέρα και ο Μουράτ της λέει πως ο πατέρας της θα θυμώσει αν το μάθει.

Ο Ουμίτ ετοιμάζει πρωϊνό για την Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να φάει τίποτα. Ο Ουμίτ την προειδοποιεί για τον Τζεβαχίρ και τον Γιουσούφ. Της λέει πως ο Τζεβαχίρ είναι ένας ανόητος και ο Γιουσούφ δικηγόρος και μπορεί να τη βάλει φυλακή με το πρώτο της λάθος. Η Γκόντζα το ακούει αυτό. Το τηλέφωνο της χτυπάει και η Αρζού τη βλέπει να κρυφακούει και της βάζει τις φωνές. Ο Ουμίτ ζητάει συγνώμη από την Γκόντζα. Η Μελέκ δεν αντέχει τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού και παραιτείται.

Η Σιταρέ πηγαίνει για ψώνια και κάποιος την παρακολουθεί. Δεν είναι άλλος από τον Ερκούτ, ο οποίος βλέπει που μένει. Ο Τζεβαχίρ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του λέει πως δεν θέλει λάθη στη δουλειά. Φαίνεται πως έχει καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Ο φίλος του Γιουσούφ βρίσκει το βιβλίο, που αναζητούσε η Λεϊλά. Ο Γιουσούφ της τηλεφωνεί και εκείνη ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή του. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 578, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ