Breaking News

Εύα Καϊλή: Η εμπειρία της ως θεία και η καραντίνα με την αδερφή της στην Αθήνα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την καθημερινότητά της την εποχή της καραντίνας, αλλά και την εμπειρία που βιώνει ως θεία, μίλησε η Εύα Καϊλή, η οποία φιλοξενείται στην Αθήνα από την αδερφή της. Η όμορφη ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτής είπε στο «Έλα, Χαμογέλα»:

«Είμαι στην Αθήνα, με φιλοξενεί η αδερφή μου, οπότε έχω καταφέρει να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί της, το σύζυγό της και το μωρό τους. Είναι από τα καλά μέσα σ' αυτήν την περιπέτεια που περνάμε. Είναι 7 μηνών.

Επειδή αισθάνθηκα ότι η Ελλάδα θα έχει καλύτερη οργάνωση στην κρίση της πανδημίας, ήρθα από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα γύρω στις 13 Μαρτίου. Έμεινα στην αδερφή μου, αλλά ήθελα να πάω και στη Θεσσαλονίκη. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει και η κυκλοφορία.

Ήταν περίεργα και συνεχίζει να είναι, γιατί δεν μπορούμε να δούμε τους γονείς μας, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ τα θετικά, έχουμε την υγεία μας... Απαιτείται υπευθυνότητα από όλους για όσο χρειαστεί, να περάσει κι αυτό και να μας βρει πιο δυνατούς».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου της είπε: «Εύχομαι να έρθει και στη δική σου ζωή ένα μωρό», η Εύα Καϊλή απάντησε:

«Άργησα, έχεις δίκιο... Θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο, που αλλάζει τη ζωή σου... Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία... Δεν έχω παντρευτεί κρυφά, θα σας ενημερώσω».