Breaking News

Φτερωτός θεός: Επεισόδια 155 - 156 - 157 - 158

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 155+156: Οι «συνήθεις ύποπτοι» σκαρώνουν νέο κόλπο, για να φέρουν κοντά τον Τζαν και τη Σανέμ και τα καταφέρνουν. Το ζευγάρι φροντίζει το μωρό, που κάτω από άλλες συνθήκες θα φρόντιζε η Μιχριμπάν, και έχει την ευκαιρία να μιλήσει... Μόνο που κι αυτή τη φορά η συνεννόηση γίνεται μετ’ εμποδίων... Το πρωί, Αζμί και Μιχριμπάν, βρίσκουν Τζαν και Σανέμ αγκαλιά με το μωρό στον καναπέ και νιώθουν δικαιωμένοι!

Αργότερα, η Σανέμ ξεκαθαρίζει στον Γιήτ ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ τους, γιατί δεν θα πάψει ποτέ να αγαπά τον Τζαν και όταν εκείνος της λέει ότι ο Τζαν φεύγει, η Σανέμ κάνει μια κίνηση, που δεν του αφηνει καμία ελπίδα να ελπίζει... Η Σανέμ προλαβαίνει τον Τζαν στο μώλο, λίγο πριν σαλπάρει με το σκάφος, και επιβιβάζεται αποφασισμένη να του μιλήσει... Η συνέχεια θα την βρει να προσπαθεί να αποδράσει μεσοπέλαγα!

Ο Γιήτ αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει, καθώς δεν διστάζει να βάλει σε περιπέτειες όλη την παρέα. Ευτυχώς που υπάρχει ο Μπουλούτ, ο οποίος σε ρόλο-έκπληξη «καθαρίζει» για όλους! Τζαν και Σανέμ πίνουν ξανά τσάι, πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους, και   ανοίγουν την καρδιά τους για να πουν αυτά που θα έπρεπε να έχουν πει εδώ και καιρό...

Επεισόδια 157+158: Εν πλω ακόμη, Τζαν και Σανέμ ζητούν ο ένας από τον άλλον συγγνώμη, για διαφορετικούς λόγους... Η Ντερέν μαθαίνει για το παρελθόν του Μπουλούτ και εντυπωσιάζεται, ενώ ο Γιήτ γίνεται μέρα με την ημέρα και πιο επικίνδυνος, ακόμη και για τη Σανέμ. Ο Τζαν διαβεβαιώνει τη Σανέμ ότι θα συνεχίζει να παρασκευάζει τις κρέμες της και όλοι μαζί οι Ντιβίτ καταλήγουν ότι δίνουν των όρκο των τριών σωματοφυλάκων: όλοι για έναν και ένας για όλους!

Μετά την πώληση του σκάφους του, η Σανέμ κάνει στον Τζαν ένα συμβολικό δώρο με μεγάλη συναισθηματική αξία. Εκείνος, τηρώντας την υπόσχεση που της έδωσε, στέλνει στον Τζεμάλ το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για τις κρέμες στο όνομα της Σανέμ!  Οι μπράβοι του τελευταίου εμφανίζονται στο κτήμα με ρόπαλα, αλλά και πάλι ο Τζαν «καθαρίζει»...

Η Σανέμ βάζει στον... πάγο τον Γιήτ κι αυτός δεν έχει άλλη επιλογή από το να πειθαρχήσει στην επιθυμία της. Την ίδια ώρα, ο Τζαν μαθαίνει από τον ντετέκτιβ τα πάρε-δώσε της μητέρας του με τον Γιήτ και της ζητά εξηγήσεις... Θα τις πάρει; Μπουλούτ και Ντερέν κρίνουν ότι είναι η σωστή στιγμή για να δημιουργήσουν μια εταιρία που θα διαχειρίζεται τις κρέμες της Σανέμ, αλλά τους λείπει το κεφάλαιο. Και πάλι τη λύση τη δίνει ο Τζαν!.