Breaking News

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η έλλειψη αλληλεγγύης είναι μεγαλύτερη πανδημία από τον κορονοϊό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Πονάω πάρα πολύ γι' αυτό που συμβαίνει» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε από το σπίτι του στο «Έλα, Χαμογέλα» για τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Δεν είναι δα και ηρωισμός να μένουμε στο σπίτι, αλλά ευκαιρία να ισορροπούμε με άλλες λογικές και να βρισκόμαστε οι άνθρωποι μεταξύ μας πιο ουσιαστικά. Για μένα η μεγαλύτερη πανδημία τα τελευταία χρόνια είναι η έλλειψη αλληλεγγύης και ο ατομισμός. Είναι μεγαλύτερη πανδημία από τον κορονοϊό» τόνισε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Παραδέχομαι τον ελληνικό λαό για τον τρόπο που αντέδρασε στα περιοριστικά μέτρα. Γιατί οι άνθρωποι αντιδρούν όταν κάποιος τους λέει να μην κάνουν κάτι, είναι στη φύση μας» πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης,

Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στο θέμα των καλλιτεχνών που έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό και δεν συμπεριλαμβάνονται στα οικονομικά μέτρα στήριξης.

«Όσοι μας ακούνε από τους εξουσιάζοντες θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να ενσκήψουν στο πρόβλημα των ηθοποιών και των μουσικών» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.