Breaking News

Η νέα καθημερινότητα του Πάνου Ιωαννίδη στην καραντίνα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο σπίτι του βρίσκεται και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος περιέγραψε στο Dot τη δική του καθημερινότητα στην καραντίνα, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού και τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Έχουν σταματήσει εστιατόρια και επιχειρήσεις, ο τουρισμός έχει πληγεί και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Δεν είναι πολύ ευχάριστα και ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η κατάσταση. Από την άλλη, μένουμε σπίτι, πολύς κόσμος έχει πολύ καιρό να δει την οικογένεια του, όπως και να ξεκουραστεί. Το να αξιοποιήσουμε αυτό το χρόνο μας ποιοτικά, είναι θεωρώ ό,τι καλύτερο» είπε ο κριτής του MasterChef στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στο τεστ κορονοϊού που έκανε, το οποίο βρέθηκε αρνητικό, καθώς αποδείχθηκε ένα κοινό κρυολόγημα.

Όταν στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε για το MasterChef 4, απάντησε: «Ούτως ή άλλως τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή το τελικό live. Θα αποφασίσει η παραγωγή τι θα γίνει. Δεν το γνωρίζει κανείς ακόμα...».