Breaking News

Καγιά για το unfollow της Χριστοπούλου: «Αν δε με συμπαθεί τι να κάνω; Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα  ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στο Πρωινό ότι τις ημέρες του Πάσχα η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά, η οποία είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Είναι πολύ δύσκολο να απογοητευτώ από συμπεριφορές γιατί είμαι δημοκρατικός άνθρωπος. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κάνει κακό και δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν... Δεν έχω δώσει ποτέ μια κακή συμπεριφορά, συναίσθημα ή σχόλιο. Όποιος θέλει να το κάνει αυτό απέναντί μου, δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι δική του επιλογή...

Δε μου αρέσει που έγινε θέμα στα Μέσα... Ξαφνικά να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε "Βίκυ έχει συμβεί αυτό"... Ξαφνικά βρίσκομαι σε μία αντιπαράθεση στην οποία δεν έχω πάρει μέρος, άρα δε θεωρείται αντιπαράθεση. Εγώ είμαι απλός παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω γιατί δεν έχω κάτι κακό να πω.

Απ' την άλλη, αν κάποιος θέλει στη συγκεκριμένη περίπτωση να με κάνει unfollow, έχει κάθε δικαίωμα γιατί πολύ πιθανό να μη με συμπαθεί. Αν δε με συμπαθεί τι να κάνω; Ας με κάνει unfollow. Αλλά εγώ δε μπορώ να νιώσω άσχημα γι' αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση σαν γνωστές χρόνια, η οποία μέσα στο GNTM έγινε λίγο πιο ζεστή. Και δεν σου κρύβω ότι είχαμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές και γελάγαμε στα γυρίσματα. Υπήρξαν και αγαπημένες στιγμές μεταξύ μας.

Τώρα, τι έχει προκύψει, για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό, ειλικρινά - το λέω με το χέρι στην καρδιά - δεν ξέρω να σου πω. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχω ούτε πόνο, ούτε χαιρεκακίες στην καρδιά μου. Είμαι μια χαρά με αυτό το πράγμα, συνεχίζω να την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι ευτυχισμένη».