Breaking News

Καλυβάτσης: Η ζωή του με την Υρώ Λούπη, η κόντρα Κανάκη-Αρναούτογλου και το «Αν ήμουν πλούσιος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα» μέσω skype, από το σπίτι του στα Μελίσσια, για το πώς περνά στην καραντίνα, παρέα με τη σύντροφό του Υρώ Λούπη.

«Έχω αρχίσει λίγο να βαριέμαι. Μου λείπουν όλα, θέατρα, γυρίσματα, οι συνεργάτες και οι φίλοι μου, αλλά αντέχω και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση... Δοκιμάζονται οι σχέσεις των ανθρώπων, αλλά με την Υρώ είναι ωραία, ισορροπούμε και συνεννοούμαστε» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε, όταν ρωτήθηκε για την κόντρα Αντώνη Κανάκη - Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ξεκίνησε όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι το «Live Tonight» αντιγράφει το διαδικτυακό «Βινύλιο»: 

«Όλα αυτά τα κόνσεπτ υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά από αυτόν που τα παρουσιάζει. Οπότε δεν είναι τίποτα από όλα αυτά καινούργιο, ούτε κάποιος παίρνει την ιδέα από κάποιον. Δεν είναι και της εποχής, έχω την αίσθηση. Μου φαίνεται εντελώς άκαιρο  να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που ούτε με προβλημάτισε, ούτε με απασχόλησε ιδιαιτέρως».

Για τη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» είπε: «Από κάποιες κουβέντες που έχω κάνει, ευελπιστούμε όλοι ότι μετά τις 15-20 Μαΐου θα μπορέσουμε να μπούμε σε φάση γυρισμάτων προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη σειρά».