Breaking News

Σ. Καραμπουτάκη: «Περάσαμε δύσκολα με τον σύντροφό μου αλλά είμαστε μαζί και σχεδιάζουμε το γάμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον σύντροφό της Αποστόλη και για το MasterChef μίλησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μιλώντας - μέσω skype - στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας, που συμμετείχαν στο περσινό MasterChef 3, πριν λίγες ημέρες μίλησαν από την Κύπρο, όπου εργάζονται ως μαγειρικό ντουέτο, ενώ μένουν και μαζί στην καραντίνα...

Πρόσφατα (στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα 20 Απριλίου) τους είδαμε με πιάτο αντιγραφής σε διαδικασίας αποχώρησης στο φετινό MasterChef, που είναι πολύ μπροστά σε γυρίσματα σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται.

Όπως είπε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το γύρισμα ήταν πριν από την καραντίνα, περίπου πριν από δύο μήνες.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Αποστόλη, η Σπυριδούλα απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι μόνη μου έδωσα τόσο προβολή στην προσωπική μου ζωή... Δεν έχουμε χωρίσει, είμαστε μαζί. Απλά περάσαμε δύσκολα γιατί ήταν μία άλλη ζωή μετά το MasterChef.

Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Είχαμε προγραμματίσει το γάμο τον περασμένο Ιούνιο, αλλά βγήκα από το  MasterChef τον Μάιο και δεν γίνεται ένας γάμος μέσα σε λίγες ημέρες. Τώρα σχεδιάζουμε ξανά το γάμο, αλλά λόγω της καραντίνας δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει.

Μπορεί να έχει περάσει από το μυαλό του κάτι και να έχει ζηλέψει τον Πάνο. Είναι ανθρώπινο. Όπως ζηλεύω κι εγώ όταν τον βλέπω στο Βόλο να είναι με φίλες του. Αλλά είμαστε 10 χρόνια μαζί και υπάρχει εμπιστοσύνη.»