Breaking News

Κατερίνα Μουτσάτσου: «Είμαι σίγουρη ότι είχαμε κορονοϊό... Ήταν τόσο βiαιο και βαρύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το καλοκαίρι του 2017 οι οικογενειακές διακοπές της Κατερίνας Μουτσάτσου στην Αίγινα κατέληξαν σε θρησκευτικό γάμο με το σύζυγό της Charles Como, με τον οποίο είχε παντρευτεί με πολιτικό το 2013 στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους έχουν έναν μικρό γιο τον οποίο λατρεύουν.

Η ηθοποιός, που μένει μόνιμα στην Αμερική, μίλησε στο Happy Day για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, η οποία πλήττεται έντονα από την πανδημία του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε:

«Ο σύζυγός μου, το παιδί μου κι εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ τον Φεβρουάριο και οι τρεις. Πήγαμε στο γιατρό και θεώρησαν ότι ήταν γρίπη. Εμείς είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Τώρα θέλω να κάνω ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα... Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βiαιο και βαρύ…. 

Στις 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί μου και δύο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δύο μέρες και μετά έπεσα εγώ "τέζα". Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο. Πυρετό καμιά δεκαριά μέρες... Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω...».

Δείτε όσα είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.