Breaking News

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν είμαι αισιόδοξος... δεν πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι μία παρένθεση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε, μέσω skype, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια διαφορετική live late night συνάντηση.

Ο σατιρικός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα, μετά την εξάπλωση της πανδημίας και μοιράστηκε με τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές τις σκέψεις του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τη συμφωνία στο Eurogroup για άμεση χρηματοδότηση ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ στα κράτη - μέλη της Ευρωζώνης, που έχουν πληγεί.

«Το νιώθω σαν περιορισμό και όχι σαν θεραπεία. Τα δωμάτια μας είναι δωμάτια ενός νοητού νοσοκομείου. Είμαστε όλοι σε μία θεραπεία. Ο καθένας, που βγαίνει έξω, πέρα από τον εαυτό του, βάζει σε κίνδυνο τους άλλους» είπε, μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην Ευρώπη, η οποία «δε θέλει να είναι ενωμένη», όπως σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι αισιόδοξος... δεν πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι μία παρένθεση. Πιστεύω ότι μπαίνουμε σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής, Δεν είναι μια πανδημία όπως ήταν το '17, στην οποία οι περισσότεροι νεκροί ήταν στο δεύτερο κύμα, εκεί που υπήρξε χαλάρωση. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό τελειώνει τον Μάιο και τον Ιούνιο είμαστε έξω. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ένας έτοιμος μηχανισμός γιατί μπαίνουμε σε μια καινούργια εποχή...».