Breaking News

Late night σκέψεις από την «Εγκλωβισμένη» Μαρία Σολωμού - Η ανησυχία της για τη σχολική χρονιά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις σκέψεις της για όσα συμβαίνουν γύρω μας μοιράστηκε με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Μαρία Σολωμού, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Εγκλωβισμένες», το πρώτο ιντερνετικό σήριαλ που γυρίζεται εν μέσω πανδημίας σε σπίτια ηθοποιών και προβάλλεται σε YouTube και Instagram.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε μέσω skype στο «Live Tonight» για το σίριαλ, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την ανησυχία της για την τρέχουσα σχολική χρονιά και το γιο της, που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου. Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Αλέξανδρος μένει με το μπαμπά του. Τον είχα πάρει κι εγώ για δύο εβδομάδες. Στην αρχή θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι καλά.

Για τον Αλέξανδρο είναι η καλύτερή του. Είναι κλεισμένος στο δωμάτιο και παίζει όλη μέρα. Ξεκίνησαν και online μαθήματα, αλλά νομίζω μας κοροϊδεύουν. Κάνει μάθημα και πηγαινοέρχεται και τρώει σάντουιτς. Δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι γίνεται. Τι θα μάθουν φέτος αυτά τα παιδιά, πώς θα τελειώσει αυτή η τάξη, δεν ξέρω... Πηγαίνει στη Γ' Γυμνασίου». 

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.