Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 42 (31-3-2020) - Ομαδική δοκιμασία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Χαραλάμπους στο προηγούμενο επεισόδιο και με νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας την περασμένη εβδομάδα τον Σταύρο Βαρθαλίτη, στο επεισόδιο της Τρίτης 31 Μαρτίου τα σενάρια περί αρχηγίας και υποθετικών υπαρχηγών έπεσαν βροχή μεταξύ των παικτών του διαγωνισμού. 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρέθηκε σε κυρίαρχη θέση. Το πλεονέκτημα του, εκτός από την ασυλία, ήταν να διαλέξει τους αρχηγούς και να στελεχώσει τις ομάδες. Πρόκειται για το πιο δυνατό πλεονέκτημα που έχει δοθεί σε παίκτη.

Ο Σταύρος διάλεξε για αρχηγό της κόκκινης ομάδας τον Κώστα Νταλιάνη και της μπλε τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Στην ομαδική δοκιμασία, οι 12 επίδοξοι σεφ εξεπλάγησαν, βλέποντας παλαιότερους παίκτες του διαγωνισμού να κάθονται στα τραπέζια έτοιμοι να δώσουν τις παραγγελίες τους.

Μάλιστα, η Γιάννα Ρέντεση από την Αμαλιάδα του περσινού MasterChef έδειξε μία ιδιαίτερη προτίμηση στον Δημήτρη Μπέλλο, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τη Μαρία Μπέη, η οποία δεν άργησε να... δείξει τα νύχια της.

Οι επισκέπτες από τα παλιά κλήθηκαν να δοκιμάσουν την προσπάθεια των κόκκινων και των μπλε και να ψηφίσουν, λαμβάνοντας υπόψιν τους το τελικό αποτέλεσμα από διαφορετικές πτυχές: νοστιμιά, δημιουργικότητα, εμφάνιση, αλλά και ταχύτητα εξυπηρέτησης...

Δείτε το επεισόδιο 42.