Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 47 (8-4-2020) - Αποχώρησε ο Ηρακλής Αποστολίδης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαν αναδειχθεί υποψήφιοι προς αποχώρηση o Γιώργος Λασκαρίδης, ο Ηρακλής Αποστολίδης και η Ντέμη Γεωργίου.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 8 Απριλίου, η Μαρία Μπέη, που είχε κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας, δεν τη χρησιμοποίησε για να σώσει κάποιον από τους τρεις παίκτες.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιώργος για 3η φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη για πρώτη φορά και ο Ηρακλής για 5η συνεχόμενη, φορώντας τις μαύρες τους ποδιές βρέθηκαν «ετοιμοπόλεμοι» για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα.

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίστηκε από απλότητα, αλλά με δύσκολες τεχνικές, ήταν το ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας ήταν τα κύρια στοιχεία που αναζήτησαν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Ηρακλής Αποστολίδης σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef 4, στο οποίο συνεχίζουν πλέον 10 παίκτες (δείτε τη φωτογραφία στο τέλος).

Η επιστροφή των νικητών "μούδιασε" τα πρόσωπα των περισσότερων παικτών, που περίμεναν πίσω στο σπίτι... Και ένα πάρα πολύ απλό γράμμα, που τους άφησε ο Ηρακλής, χωρίς πολλά λόγια και δραματικές εκφράσεις, έκανε πολλούς να δακρύσουν...

Δείτε την αποχώρηση του Ηρακλή. Ολόκληρο το επεισόδιο 47 στο 2ο βίντεο.





Η δεκάδα του MasterChef 4