Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 49 (14-4-2020) - Ο παίκτης που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο πραγματοποιήθηκε στο MasterChef η 7η ομαδική δοκιμασία... Στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης 14 Απριλίου έφτασε η στιγμή του Συμβουλίου...

Στο Συμβούλιο ανακοινώθηκε ότι κέρδισε η κόκκινη ομάδα με αρχηγό τη Μαρία Μπέη, γεγονός που έφερε τριγμούς στη μπλε ομάδα, που είχε αρχηγό τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Η νικήτρια ομάδα συνάντησε τον Γιάννη Αποστολάκη. Οι πέντε καλύτεροι της ομαδικής δοκιμασίας βρέθηκαν στο Σύνταγμα, στο Ovio του Πάνου Ιωαννίδη, όπου συνάντησαν έναν παλιό γνώριμο του MasterChef, τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη δική του εμπειρία στον διαγωνισμό.

Την ίδια στιγμή ο Πάνος Ιωαννίδης βρισκόταν στην κουζίνα του MasterChef 4, μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, εξηγώντας τη δοκιμασία ασυλίας στα μέλη της χαμένης ομάδας, με καλεσμένο chef τον Αντώνη Δρακουλαράκο.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, αν και αρχηγός της ηττημένης ομάδας, αυτή τη φορά δεν είχε κανένα πλεονέκτημα.

Η δοκιμασία ασυλίας δυσκόλεψε τους παίκτες της μπλε ομάδας, καθώς έπρεπε να φτιάξουν σούσι.  Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Τζον Ρεάνο, ο οποίος πήρε την πολυπόθητη ασυλία.

Δείτε το επεισόδιο 49.