Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 54 (27-4-2020) - Ομαδική δοκιμασία - Η ανακοίνωση για την αλλαγή στη διαδικασία αποχώρησης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την επιστροφή της Μαριάννας Πουλμεντή, της Μάρλεν Γρυντάκη και του Γιώργου Λασκαρίδη στο σπίτι του MasterChef 4, στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Απριλίου διεξήχθη η 8η εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Οι 12 παίκτες, οι 9 "παλιοί" και οι 3 "νεοφερμένοι", βρέθηκαν στον μαγευτικό και πρωτοποριακό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Οι τρεις κριτές τους ανακοίνωσαν ότι θα δημιουργηθούν τρεις ομάδες και πως αυτή τη φορά δε θα υπάρξει ψηφοφορία για να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Μόνο μία ομάδα θα μπορεί να είναι η νικήτρια. Οι παίκτες των δύο άλλων ομάδων αυτόματα θα είναι όλοι χαμένοι. Και σας λέμε από τώρα ότι στη συνέχεια δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Το ποιοι θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης θα κριθεί από μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα μάθετε μετέπειτα, αφού τελειώσει η ομαδική δοκιμασία».

Οι 12 παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: κόκκινη (Γιώργος, Σταύρος, Σταυρής, Κώστας), πράσινη (Μάρλεν, Κατερίνα, Δημήτρης Μπέλλος, Ντέμη) και μπλε (Διονύσης, Μαρία, Μαριάννα, Τζον).

Στη μπλε ομάδα αρχηγός ήταν ο Τζον, στην πράσινη ο Δημήτρης και στην κόκκινη ο Σταυρής.

Σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η 8η ομαδική δοκιμασία "σύστησε" στους διαγωνιζόμενους υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  Πράσινης Συμφωνίας.

Σε ρόλο κριτών, δύο υψηλοί προσκεκλημένοι. Η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, οι οποίοι μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αξιολόγησαν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης.

Δείτε το επεισόδιο 54.