Breaking News

Νίκος Κοκλώνης: «Το J2US επιστρέφει... Θα είναι λίγο διαφορετικό για την προστασία όλων μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «Just the 2 of Us» είχε επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Open, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαρτίου...

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι αναστέλλει προσωρινά τα γυρίσματά του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us», Νίκος Κοκλώνης, μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τον τρόπο με τον οποίο περνά το χρόνο του στην καραντίνα.

Επίσης, αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσει ξανά το σόου του Open, όπως και με ποιον τρόπο θα διεξαχθούν τα γυρίσματα στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Θεωρητικά, αν δεν γίνει κάτι χειρότερο και η κατάσταση ομαλοποιηθεί ή τουλάχιστον μείνει σταθερή, την επόμενη Τρίτη (21/4) ξεκινάμε γυρίσματα. Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές γιατί αυτό το J2US θα είναι λίγο διαφορετικό για την προστασία όλων μας. Δηλαδή, δεν θα υπαρχει green room, οι παίκτες θα μοιραστούν στις κερκίδες, ενώ στο τέλος δεν θα είμαστε όλοι μαζί στην αποχώρηση.

Οπότε, με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσουμε και το ρίσκο. Επίσης, οι κριτές θα έχουν ανάμεσά τους τζάμι για να μην μπορεί να ακουμπάει ο ένας τον άλλον.

Σίγουρα με ενδιαφέρει πολύ το σόου, αλλά με ενδιαφέρει και η υγεία των συνεργατών μου... Άρα θα έχουμε πολλά απολυμαντικά και μάσκες».