Breaking News

Πέθανε από κορονοϊό ο ηθοποιός Andrew Jack (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, ο Andrew Jack, ο οποίος υποδύθηκε τον Major Caluan Ematt σε δύο ταινίες της σειράς "Stars Wars".

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στις ταινίες "Star Wars: Η δύναμη ξυπνάει" (2015) και "Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι" (2017), ενώ είχε φωνητικό ρόλο και στο "Solo: A Star Wars Story" (2018).

Σύμφωνα με το Deadline, η εκπρόσωπός του Jill McCullough ανακοίνωσε ότι πέθανε, από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό, σε νοσοκομείο στο Chertsey της Αγγλίας.

Επίσης, η σύζυγός του, Gabrielle Rogers, ανακοίνωσε στα κοινωνικά μέσα: "Ο Andrew Jack διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από 2 ημέρες. Δεν είχε κανένα πόνο και "'έφυγε" ειρηνικά, γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του ήταν σύσσωμη μαζί του».

Όπως αναφέρει το Deadline, εκτός από το υποκριτικό έργο του, ο Andrew Jack ήταν και δάσκαλος διαλέκτων, βοηθώντας ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε με ηθοποιούς για τις ταινίες "The Avengers", "Thor: Ragnarok" και "Men in Black: International", όπως και για την τριλογία "The Lord of the Rings".