Breaking News

Πώς περνάει την καραντίνα ο Κωστής Μαραβέγιας; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε, μέσω skype, ο Κωστής Μαραβέγιας για τη νέα του καθημερινότητα, μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού.

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε το «Καραντίνα Παγκράτι», όπως είναι και ο τίτλος της διαδικτυακής του εκπομπής, που μεταδίδεται σε Instagram και Youtube, ενώ είπε, μεταξύ άλλων, στο Νίκο Μουτσινά:

«Εγώ πριν από την καραντίνα ήμουν σε μια θάλασσα κοινωνικότητας. Δηλαδή υπερβολικών εξόδων, πολλών συναναστροφών και είχα μια εσωτερική ανάγκη να απομονωθώ κάπως, να κάνω έναν μικρό ασκητισμό, να συγκεντρωθώ, να κάνω ενδοσκόπηση, να γράψω, να αφουγκραστώ, να εμπνευστώ.... Και ξαφνικά ήρθε η καραντίνα... Και είπα "τέλεια, αυτό που ήθελα"...

Μετά από μια εβδομάδα έχω να σου πω το μετάνιωσα φρικτά, διότι χωρίς τη φασαρία της γειτονιάς, χωρίς τα μπαρ τα ανοιχτά, χωρίς τον ιδρώτα του διπλανού, χωρίς τα χνώτα του αγνώστου, χωρίς το ασανσέρ που μπαίνεις με κόσμο, χωρίς απλά πράγματα καθημερινά, κατάλαβα ότι δεν είναι ζωή ακριβώς. Νομίζω ότι η κοινωνικότητα και η συλλογικότητα είναι υπαρξιακή για μας τους Έλληνες».