Breaking News

Ασημίνα Ουστάλλι: «Η πιο στενάχωρη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», που προβλήθηκε την Κυριακή, παραχώρησε η Ασημίνα Ουστάλλι. Η όμορφη σεφ του περσινού MasterChef δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Είχα φοβηθεί με τον κορονοϊό, γιατί δουλεύω και στην εστίαση και έχουν κλείσει τα καταστήματα και είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Ακόμα φοβάμαι γιατί δεν ξέρω πώς θα πάει, θα έχουμε κόσμο, δεν θα έχουμε με τα καινούργια μέτρα; Επίσης, είναι πολύ δύσκολο γιατί έχεις και εργαζόμενους που δουλεύουν και δεν ξέρεις αν θα δουλέψουν όλοι, αν θα απολυθούν...

Εννοείται ότι φοβήθηκα για την υγεία μου, αλλά περισσότερο για τους γονείς μου. Πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα.

Τις μέρες της καραντίνας έκανα πάρα πολύ γυμvαστική, μαγείρευα καινούργια πιάτα που θέλουμε να βάλουμε στο μαγαζί, έβγαζα μενού για το κανάλι μου στο youtube και μενού για ένα άλλο πρότζεκτ που σκέφτομαι να κάνω.

Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη. Είμαι με έναν άνθρωπο, που γενικά δεν θέλω να το δείχνω παραέξω, δεν μου αρέσει, θέλω να το κρατήσω για μένα. Στην καραντίνα περάσαμε αρκετό διάστημα μαζί.

Μια φορά σε ένα μαγαζί που δούλευα άκουσα από μια συνάδελφό μου "Να το αλβανάκι που πιστεύει ότι είναι και όμορφη και θα μας πάρει τη δουλειά". Γενικά δεν έχω βιώσει ρατσισμό, αντιθέτως με έχουν αγκαλιάσει και εμένα και τους γονείς μου πάρα πολλοί άνθρωποι από την αρχή.

Το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου σε μικρή ηλικία με στεναχωρεί πάρα πολύ. Είναι η πιο στενάχωρη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Αν και ήμουν δύο χρονών, έχω κάποιες μνήμες με τη μητέρα μου.

Μεγάλωσα με τη δεύτερη σύζυγο του μπαμπά μου και για καλή μου τύχη πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με έχει αγγίξει και με έχει βοηθήσει περισσότερο από την ίδια την κόρη της. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, τη φωνάζω μαμά και έχουμε καθημερινή επικοινωνία.

Πιστεύω ότι νικητής στο φετινό MasterChef θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Νομίζω ότι έχει όλο το πακέτο: έχει τις γνώσεις, την εμφάνιση, το λέγειν και είναι πολύ ευχάριστος».