Breaking News

«Charlie's Angels» και «Passengers» στο αποψινό Mega Cinema

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζεται και απόψε,  Σάββατο 30 Μαΐου, το Mega Cinema, με τις καλύτερες επιλογές από το πλούσιο κινηματογραφικό μενού.

Στις 20:50, η περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2000, «Οι άγγελοι του Τσάρλι - Charlie's Angels», σε σκηνοθεσία Τζόζεφ ΜακΓκίντι Νίκολ (γνωστός ως McG).

Παίζουν: Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντιάζ, Λούσι Λιού, Μπιλ Μάρεϊ, Τιμ Κάρι, Ματ Λεμπλάν, Κέλι Λιντς.

Οι καταπληκτικές Νάταλι, Ντίλαν και Άλεξ κατακτούν την μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για τους θρυλικούς "'Αγγελους του Τσάρλι", αφού η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή στην ιστορία της τηλεόρασης την δεκαετία του '70. Η ταινία έκανε ρεκόρ εισπράξεων στις πρώτες δέκα ημέρες προβολής της στην Αμερική. Ένας διάσημος σκηνοθέτης βίντεο κλιπ, ο Τζόζεφ ΜακΓκίντι Νίκολ, εκσυγχρονίζει τη δράση, ενώ οι διάσημες πρωταγωνίστριες Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντιάζ και Λούσι Λιού κόβουν την ανάσα σαν σύγχρονοι "'Αγγελοι του Τσάρλι". Ο γνωστός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ προσθέτει χιούμορ ως Μπόζλι, το δεξί χέρι του "άφαντου" Τσάρλι με την αυθεντική φωνή του Τζον Φορσάιθ.

Περιγραφή: Ο πάμπλουτος 'Ερικ Νοξ απάγεται από τα γραφεία της Knox Technologies και η εταιρεία του κινδυνεύει να χάσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Εκτός, κι αν τον εντοπίσουν... εγκαίρως! Μια υπόθεση για τα κopiτσια του Τσάρλι, του μυστηριώδους αφεντικού τριών θηλυκών ντετέκτιβ, ο οποίος βρίσκει πάντοτε έξυπνους τρόπους για να αποφεύγει τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους πελάτες του. Οι "'Αγγελοί" του είναι πανέτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά τους... όπλα, μαζί με επικίνδυνη γοητεία, high-tech gadgets και μερικά χέρια ξύλο, προκειμένου να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας...

Στις 22:50, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής 2016, «Οι Επιβάτες  - Passengers», σε σκηνοθεσία Μόρτεν Τίλντουμ.

Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Κρις Πρατ, Μάικλ Σιν, Λόρενς Φίσμπερν

Ο Κρις Πρατ (Guardians of the Galaxy) και η Τζένιφερ Λόρενς (The HungerGames) είναι οι “Επιβάτες»  στη νέα ταινία του ΜόρτενΤίλντουμ (The ImitationGame). Η ταινία συνδυάζει ρομάντζο και περιπέτεια  όπου οι πρωταγωνιστές  ενσαρκώνουν τους επιβάτες ενός πολυτελούς διαγαλαξιακού διαστημοπλοίου ενώ σε ρόλο μπάρμαν - εξομολογητή  εμφανίζεται ο Μάικλ Σιν (The Damned United, Masters of Sex) με μια εξαιρετική ερμηνεία. Το Passengers είναι μια υπερπαραγωγή με εντυπωσιακά σκηνικά, σκηνές δράσης που καθηλώνουν, αλλά και δόσεις συγκίνησης και χιούμορ από ένα ακατανίκητο πρωταγωνιστικό δίδυμο. To σενάριο είναι του Τζον Σπέιτς σεναριογράφου των sci-fi θρίλερ «Η Πιο Σκοτεινή Ώρα»,  «Προμηθέας»  και του υπερ - ηρωικού «DoctorStrange».

Περιγραφή: Ένα ταξίδι με φόντο το διάστημα που οδηγεί 5000 επιβάτες σε μια διαφορετική ζωή σε άλλο πλανήτη. Μια μηχανική βλάβη όμως αφυπνίζει 90 χρόνια νωρίτερα από τον τελικό προορισμό έναν από τους εν υπνώσει επιβάτες του τεράστιου διαστημοπλοίου. Ζώντας μόνος του για ένα χρόνο, ο Τζιμ φτάνει στα όρια της απόγνωσης και αποφασίζει να ξυπνήσει μια όμορφη νεαρή γυναίκα, την Ορόρα. Προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της βλάβης, ανακαλύπτουν ότι το διαστημόπλοιο κινδυνεύει. Δυο άγνωστοι μάχονται για τον ίδιο σκοπό: να σώσουν το διαστημόπλοιο με τους 5000 επιβάτες...