Breaking News

Δεν συνεχίζει το «Your Face Sounds Familiar 6» - Από Σεπτέμβριο οι τελικές αποφάσεις (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «Your Face Sounds Familiar 6» είχε αναστείλει τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού, με τη Μαρία Μπεκατώρου να αναφέρει - μεταξύ άλλων - σε ανάρτησή της τον περασμένο Μάρτιο, πριν το 6ο επεισόδιο, που ήταν και το τελευταίο που βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1:

«Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήδη μου λείπει πολύ. Μου λείπουν όλα πολύ...».

Η παρουσιάστρια μίλησε σήμερα στο Πρωινό για το «Still Standing Golden Edition», που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου, ενώ είπε για το σόου μεταμφιέσεων:

«Τα υπόλοιπα επεισόδια του Your Face Sounds Familiar δεν θα βγουν στον αέρα. Δεν είναι μία είδηση που μας κάνει χαρούμενους, αλλά νομίζω ότι ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτή η απόφαση έπρεπε να παρθεί γιατί δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας...

Δεν μπορεί να ελεγχθεί, θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ αν δεν έχεις τον παλμό του κοινού δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι τόσο λαμπερός και δυνατός. Μπαίνει, λοιπόν, μία άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το Your Face Sounds Familiar».