Breaking News

Εβελίνα Παπούλια: «Ο γάμος δεν ήταν ποτέ στόχος της ζωής μου. Δεν το αντέχω το... για πάντα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εβελίνα Παπούλια κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της και τις σπουδές που κάνει στην εναλλακτική θεραπεία με αναπνοές.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη σειρά "Δύο Ξένοι" που προβλήθηκε στο Mega τις σεζόν 1997 - 1999. Η ηθοποιός είχε μείνει έγκυος ενώ ήταν ακόμη σε εξέλιξη η σειρά.

Η Εβελίνα Παπούλια από το 1999 μέχρι το 2001 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη (το 1999).

«Ο γάμος δεν ήταν ποτέ στόχος της ζωής μου. Προέκυψε τότε το παιδί. Τα γραφειοκρατικά με το παιδί ήταν "Γολγοθάς", οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να παντρευτείς και αν ήθελες χώριζες» είπε η ηθοποιός.

Το 2003 ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2008 στη Σκωτία, αλλά χώρισαν μόλις ένα μήνα μετά.

«Δεν το αντέχω το "για πάντα". Όταν παντρεύτηκα δεν είχα συνείδηση του τι κάνω. Είχα ενθουσιαστεί με το γάμο των ονείρων μου, που έκανα σε έναν πύργο στη Σκωτία... Εγώ είμαι πιο παντρεμένη με τον άλλον όταν είμαι ελεύθερη. Όταν τον παντρεύομαι λέω "Εγώ θα ζήσω με τόσα ελαττώματα;"» εξομολογήθηκε η  Εβελίνα Παπούλια.

«Η καραντίνα ήταν μία σημαντική περίοδος στη ζωή μου γιατί ξανασυστήθηκα στον εαυτό μου. Άρχισα να καταλαβαίνω τι θέλω στη ζωή μου» επισήμανε, μεταξύ άλλων.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.