Breaking News

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Οικογένειά μου η Β. Ανδρίτσου - Χρωστάω τη ζωή μου στον Κ. Καζάκο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο τηλεοπτικός κουρέας της σειράς «Άγριες Μέλισσες», φιλοξενήθηκε στο πλατό του «The 2Night Show», με τη συνέντευξη να ολοκληρώνεται με... ένα special κούρεμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φόρεσε περούκα, υποδυόμενος τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά στην ταινία «Γαμπρός απ' το Λονδίνο».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε για τη γυναίκα του, που θεωρεί ότι ήταν «Θείο δώρο» στη ζωή του, ενώ είπε για τη Βασιλική Ανδρίτσου:

«Είναι άνθρωπος ζωής η Βασιλική, είναι η οικογένειά μου.... Είχα γράψει το "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας". Η Βασιλική μου πρότεινε να παίξω. Αν δεν ήταν εκείνη δε θα το είχα παίξει ποτέ...».

«Είμαι δάσκαλος χρόνια σε δραματική σχολή. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει και ίσως είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω» τόνισε ο ηθοποιός, που εξομολογήθηκε στη συνέχεια:

«Νιώθω ευλογημένος γιατί υπήρξα μαθητής και ευτυχώς είχα δάσκαλο... Δάσκαλος μου ήταν ο Κώστας Καζάκος, που του χρωστάω τη ζωή μου στην κυριολεξία. Δε θα ήμουν εδώ, δε θα είχα κάνει τίποτα εάν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, αν δεν υπήρχε αυτή η σχολή και αν δεν είχα αυτούς τους δασκάλους και αυτούς τους συμμαθητές...».

Δείτε το βίντεο.