Breaking News

Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη για το γράμμα στο MasterChef 4 (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι το γράμμα που άφησε η Κατερίνα Λένη κατά την αποχώρησή της από το Masterchef 4 δεν ήταν δικό της, καθώς «έκλεψε» ένα μεγάλο απόσπασμα από κείμενο που είχε δημοσιεύσει περίπου πριν από δύο χρόνια στην ιστοσελίδα της η Σοφία Παπαηλιάδου.

Η δημοσιογράφος είπε χθες στην εκπομπή: «Έχει πάρει αυτολεξεί ένα κείμενο από τις 20 Μαρτίου του 2018 και το έχει μεταφέρει ως δικό της γράμμα. Η απόλυτη ειρωνεία είναι να πάρεις ένα κείμενο, το οποίο μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων και να το παρουσιάσεις ως δικό σου και μάλιστα για να κάνεις κι ένα μάθημα σε κάποιους άλλους ανθρώπους...».

Μετά από την παραπάνω αποκάλυψη η Κατερίνα Λένη ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Μεταξύ άλλων, αναφέρει σε εικόνες που ανέβασε στο Instagram:

«Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου...

Λυπάμαι ειλικρινά εάν με την συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου, ως δημιουργό του συγκεκριμένου κειμένου…»

Δείτε την ανάρτησή της.