Breaking News

Η εξομολόγηση του Σταμάτη Φασουλή για τον πατέρα του: «Δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στο «Έλα, Χαμογέλα» ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για το J2US, ενώ εξήγησε για την παρεξήγηση με την Αφροδίτη Γραμμέλη ότι ο ίδιος είπε ένα αστείο κι εκείνη αντί να γελάσει, προσεβλήθη, προσθέτοντας «Ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν πρόθεσή μου». 

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική κι αποκάλυψε αν είχε τη στήριξη των γονιών του. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Η μητέρα μου συνέβαλε πάρα πολύ, ο πατέρας μου αδιαφορούσε, ήταν καπετάνιος. Σε ένα καφενείο ναυτικών να ακούει "Ο γιος μου είναι πρώτος μηχανικός", όλοι ήταν ναυτικοί και ο άλλος έκανε γιο θεατρίνο, καταλαβαίνεις τι θα πέρασε ο άμοιρος. Τώρα το καταλαβαίνω. Δεν μου είπε μπράβο ποτέ, αλλά αισθανόταν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα.

Κάθε βράδυ έρχονταν οι γονείς μου να πιουν ένα ποτό στο μπαρ και να με βλέπουν στο νούμερό μου... Ερχόταν η μητέρα μου, χωρίς τον πατέρα μου, να μου πει καληνύχτα και με ρωτούσε "Ο μπαμπάς να σου πει καληνύχτα;". Και έλεγα "ναι" και τότε ερχόταν. Κάτι που έδειχνε περισσότερο από "μπράβο", ότι με σέβεται πάρα πολύ και πως θέλει την άδεια να μου μιλήσει... Εμένα, που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε ο πατέρας μου, μου έκανε ό,τι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει...».