Breaking News

Η Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha - Εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποχωρεί από τον Alpha, μετά από 15 χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι θα απέχει από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν.

Μη κρύβοντας τη συγκίνησή της, η παρουσιάστρια είπε, μεταξύ άλλων: «Από πέρυσι είχα πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Όλη τη φετινή σεζόν και από τη στιγμή που ενημέρωσα και το κανάλι, το οποίο αγαπώ και έχω τιμήσει μέσα από την καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια, το αμέσως επόμενο κομμάτι που πραγματικά μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ...».

Και συνέχισε: «Από την αρχή της σεζόν είχα βάλει στο μυαλό μου ότι στη γιορτή μου θα σας τα πω αυτά, γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα και αυτή είναι η δικιά μας μέρα και γιατί ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη...».

«Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, όπως κάθε χρόνο, σας το λέω σήμερα. Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά, που μπορεί εσείς να τα κάνετε...» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Δημήτριος είπε...

Χεστήκαμε πού κλάναμε,,,αποχωρήσει,δέν αποχωρήσει

» Σχολιάστε