Breaking News

Η συγκίνηση του Μ. Τσέλιου: «Θα κάνω την τελευταία επίδειξη και θα παρουσιάσω την Ελισάβετ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές του χρόνου ο Μάκης Τσέλιος ανακοίνωσε την απόφασή του να παραδώσει τα ηνία του ατελιέ του στην ανιψιά του, τη γνωστή ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη.

«Η Ελισάβετ είναι άνθρωπος της τέχνης και είπα ότι μπορεί να το συνεχίσει. Από μικρή μαζί μας ήταν στο ατελιέ, έπαιρνε τα πανιά κι έφτιαχνε κούκλες. Η μητέρα της ήταν πολλά χρόνια το δεξί μου χέρι» είπε ο διάσημος σχεδιαστής στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Από μικρή αναρωτιόμουν "Θα γίνω ηθοποιός ή σχεδιάστρια μόδας;". Τελικά με είχε κερδίσει η υποκριτική» πρόσθεσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Θα κάνω μία πολύ μεγάλη επίδειξη, που θα είναι η τελευταία μου, στην οποία θα παρουσιάσω την Ελισάβετ. Μετά θα παρακολουθώ κι εγώ τις επιδείξεις από κάτω. Ποτέ δεν το έκανα, παρακολουθούσα τις επιδείξεις πίσω από την κουίντα - από την τρυπούλα παλαιότερα, γιατί δεν είχαμε ούτε κάμερα - για να βλέπω πώς θα βγάλω έξω τα κopiτσια» είπε συγκινημένος ο Μάκης Τσέλιος.

Και συνέχισε: «Συγκινούμαι, αλλά το είχα προετοιμασμένο στο μυαλό μου... Ονειρεύομαι για την Ελισάβετ αυτό που ονειρεύεται και η αδερφή μου, να αποκτήσει παιδάκι».

Επίσης, ο σχεδιαστής μίλησε για τον συνάδελφό του Μιχάλη Ασλάνη, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2013.

Από την πλευρά της η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τις κόρες του συζύγου της και δημοσιογράφου, Μάνου Νιφλή, που απέκτησε από τον πρώτο γάμο του.