Breaking News

«Ήμουν ο καρπαζοεισπράκτορας της Ρένας Βλαχοπούλου - Ήταν τραυματική εμπειρία με την Αλίκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η γνωστή ηθοποιός έκανε flash back στην καριέρα της και διηγήθηκε μπροστά στην κάμερα του Dot άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των ελληνικών ταινιών.

Ο λόγος για τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε για την ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» (1971):

«Ήμουν ο καρπαζοεισπράκτορας της Ρένας Βλαχοπούλου. Το τι καρπαζιά έχω φάει... Η Ρένα ήταν πολύ καλός άνθρωπος, με πρόσεχε πάρα πολύ, με αγαπούσε, αλλά με μάλωνε τρελά... (στη συνέχεια διηγήθηκε και ένα περιστατικό από τα γυρίσματα)... Ταξιδέψαμε, κάναμε δηλαδή το γύρισμα με ένα μικρό αεροπλανάκι, που μας δώρισε ο Αλέξανδρος Ωνάσης. Εκεί ήταν το ατελείωτο γέλιο και το ατελείωτο κλάμα, διότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο το γύρισμα. Τρέχαμε να προλάβουμε το αεροπλάνο γιατί έπρεπε να σκαρφαλώσουμε για να ανεβούμε. Έχασα το ένα μου παπούτσι.. κλάμα... και γύρισα την υπόλοιπη ταινία με ένα παπούτσι... Κάποια στιγμή πέσαμε σε κενά αέρος και ο Χρόνης (Εξαρχάκος) έβαλε τα κλάματα...».

Για την ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι» (1967) είπε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να παίζει άλλη ξανθιά στην ταινία της. Εγώ ήμουν καστανόξανθη. Όταν με είδε η Αλίκη ανατρίχιασε και είπε "Δεν θα παίξει γιατί είναι ξανθιά. Να τη βάψετε μελαχρινή". Ήταν ο θρήνος της ζωής μου γιατί ήμουν χάλια. Ήταν τραυματική εμπειρία αυτό με την Αλίκη».