Breaking News

J2US - Τελευταία εμφάνιση απόψε για την Άσπα Τσίνα: «Αποφάσισα να αποχωρήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Παρασκευή, η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το  «Just the 2 of Us», καθώς η γιατρός της, της συνέστησε ξεκούραση για ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε αποκαλύψει στην Ελεονώρα Μελέτη πως δίνει μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, ενώ στις αρχές Μαΐου είχε μιλήσει και στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Το βράδυ του Σαββάτου θα τη δούμε στην τελευταία συμμετοχή της στο J2US. Σε βίντεο, που ανέβασε στο Facebook, η Άσπα Τσίνα αναφέρει:

«Ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα, όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου, μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω από το J2US. Το επεισόδιο που θα παίξει το Σάββατο είναι το τελευταίο για εμένα. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση και η καταπόνηση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιποι δεν με απασχολεί, ας πεθάνουν "τυφλοπόντικες".

Ακολουθώντας τις ιατρικές οδηγίες, ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του και θα είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες... Ως καρκινοπαθής, που πραγματικά σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δε θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα».

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που ήταν ζευγάρι με την Άσπα Τσίνα, τώρα αναμένει να μάθει ποια θα είναι η νέα του παρτενέρ και κόουτς.

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» όσα είπε η Άσπα Τσίνα, όπως και το ρεπορτάζ της Ελένης Βουλγαράκη.