Breaking News

«Just the 2 of Us» - Βαλάντης: «Κάποιοι που... κρίνουν δεν έχουν πτυχίο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Just the 2 of Us» αποχώρησαν η Νικολέττα Καρρά και ο παρτενέρ της, Βαλάντης, ο οποίος ξέσπασε, μιλώντας στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα». Ο τραγουδιστής δήλωσε:

«Για εμάς ήταν πολύ ωραίο, πολύ καλό... δυστυχώς δεν μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά, αλλά με την ίδια βαθμολογία... Ένα παιχνίδι είναι, αλλά δυστυχώς στα παιχνίδια βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα...

Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό, δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, αλλά για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ χειρότεροι άνθρωποι για να φύγουν.

Τις τύψεις ας τις έχουν αυτοί που επέλεξαν να αποχωρήσει η Νικολέττα. Βέβαια, ο κόσμος θα το κρίνει, δεν θα το αφήσει έτσι.

Τα σχόλια των κριτών ήταν αόριστα, όπως κάθε φορά, χωρίς κανένα point... Αστάθειες είχαν όλοι, είμαι μουσικός 23 χρόνια και με πτυχίο, ενώ κάποιοι που... κρίνουν δεν έχουν πτυχίο. Εγώ, λοιπόν, που μπορώ και καταλαβαίνω, θα έπρεπε να έχουν φύγει άλλοι πριν από εμάς. Υπήρχαν και πολύ καλά ζευγάρια, αλλά υπήρχαν και πολύ κακά.

Είμαι στεναχωρημένος για τη Νικολέττα και για όλο το σύστημα αξιολόγησης... Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σέβονται πάνω απ' όλα, γιατί δεν σέβονται... Να εξυπηρετούν τη μουσική, όχι τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μουσική. Εγώ αυτά έχω να πω και τα λέω και εκ μέρους της Νικολέττας. Εκείνη δεν θέλει να τα πει, ίσως είναι πολύ στεναχωρημένη... Δεν θα μου λείψει τίποτα από το σόου...».