Breaking News

J2US - Γιαννόπουλος: «Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου... Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία έντονη σκηνή εξελίχθηκε στο 6ο επεισόδιο του «Just the 2 of Us», μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιώργου Γιαννόπουλου και της Δέσποινας Ολυμπίου, καθώς όσα είπε ο ηθοποιός προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Γιαννόπουλος: «Όταν ήρθα στο γραφείο και με ρώτησαν ποιους σκέφτομαι για τραγουδιστές, είπα τη Δήμητρα Γαλάνη. Μου απάντησαν "Είναι δυνατόν να έρθει η Γαλάνη;". Εγώ αυτή ονειρεύομαι. Να έρθουν σ' αυτό το παιχνίδι η Γαλάνη, ο Νταλάρας, μεγάλοι τραγουδιστές και να διαγωνίζονται με celebrities.»

Μπακοδήμου: «Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπες. Όμως άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή.»

Γιαννόπουλος: «Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα καταρχήν κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιοι είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όμως, όταν με ρώτησαν είπα τη Γαλάνη, με την έννοια ότι έχω στο μυαλό μου ένα παιχνίδι τέτοιου τύπου...»

Μπακοδήμου: «Γιώργο μου το κατάλαβα...»

Σταυροπούλου: «Γιώργο θέλω να σε ρωτήσω... Αφού είχες αυτή την ιδέα για τους πιο μεγάλους τραγουδιστές, γιατί δεν πήρες τη Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες τη Δέσποινα (Ολυμπίου);»

Γιαννόπουλος: «Βίκυ... έχεις πολύ πλάκα τώρα... Εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης (Φασουλής). Προσδοκώ - και θα γίνει μια μέρα - να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι. Δεν υποτιμώ τη Δέσποινα, πάμε παρακάτω...»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε και στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» για την παρεξήγησή του με την κριτική επιτροπή, ενώ είπε και... ποιοι δεν θα του λείψουν από το παιχνίδι.

«Οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν... Κάτι ηλίθιοι... Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα... Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω κι αυτούς γνώρισα. Κάποιοι απ' αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα (αναλυτικά ο διάλογός του με την κριτική επιτροπή στο 1ο βίντεο).