Breaking News

Σ. Καλυβάτσης - Η πρώτη του δουλειά στη ΧΑΝΘ: «Τότε ήμασταν παρέα με τον Αντώνη Παραρά...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, ενώ εξέφρασε και το  παράπονό του για την ταχύτητα και το πάθos που η ανθρωπότητα εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος», όπως και στην ανεργία που πλήττει τους ηθοποιούς. 

Επίσης, μίλησε για την πρώτη του δουλειά στη ΧΑΝΘ, ενώ ξεχωριστή ήταν η αναφορά του στον αείμνηστο Αντώνη Παραρά. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Έχω δουλέψει στη Θεσσαλονίκη σε τηλεφωνικό κέντρο. Στη ΧΑΝΘ, πριν δουλέψω στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών, η πρώτη δουλειά που έκανα, ήμουν νυχτερινός υπάλληλος στις πληροφορίες. Δούλευα από τις 9, που έκλειναν τα γραφεία, μέχρι τις 12, που έκλεινε όλο το κτήριο. Είχα τα κλειδιά όλου του κτηρίου...

Έκλεινα και την εξώπορτα και κάθε βράδυ, όπως έβγαινα, επειδή συνήθως τότε ήμασταν παρέα με τον συγχωρεμένο το φίλο, τον Αντώνη Παραρά, κλείναμε την πόρτα κι έλεγε "Ο μπαμπάς δεν αλλάζει την κλειδαριά, μια ζωή τα ίδια". Οι περαστικοί κοιτούσαν... "Ποιοι είναι αυτοί;"... Έβαζα το κλειδί στην τσέπη κι έφευγα. Ήταν τέλειο.

Έχω πάει αργά τη νύχτα στη ΧΑΝΘ κι έχω ξεκλειδώσει κι έχω πει σε κοπέλα "Θες να πάμε σπίτι μου;".

Με τον Αντώνη Παραρά ήμασταν μαζί στην κατασκήνωση... Γι' αυτό είχαμε και την επικοινωνία που είχαμε, επικοινωνούσαμε με τα μάτια...».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Σωτήρης Καλυβάτσης μαγείρεψε με τα χέρια του... Γρηγόρη Αρναούτογλου την πιο πρωτότυπη τηλεοπτική τούρτα.


Δείτε το βίντεο.