Breaking News

Κορονοϊός: Οι νέοι κανόνες σε ξενοδοχεία και παραλίες - Τα μέτρα προστασίας των λουόμενων (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ακόμη ένα βήμα προς την κανονικότητα θα κάνει η χώρα τη Δευτέρα 11 Μαΐου με την επαναλειτουργία, υπό αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας, όσων καταστημάτων παρέμεναν κλειστά...

Την 1η Ιουνίου ξεκινά και η δραστηριότητα στον τομέα της Εστίασης, πάντα με προϋποθέσεις, που θα έχουν μέχρι τότε συμφωνηθεί. Την ίδια μέρα θα ανοίξουν και τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, σύμφωνα με το τελευταίο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Στα ξενοδοχεία τίθενται σε εφαρμογή νέοι κανόνες μετά την άρση των μέτρων. Η πανδημία του κορονοϊού έρχεται να "ξηλώσει" όσα στο μυαλό μας θυμίζουν το ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι.

Η προσοχή των αρχών μετατοπίζεται και στις παραλίες, καθώς υπάρχει φόβος για φαινόμενα συνωστισμού. Εκεί οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις στους νέους κανόνες, ενώ για την τήρηση των μέτρων αναμένεται να επιστρατευθούν ακόμη και drones.

Τα ρεπορτάζ του Open παρουσιάζουν τις αλλαγές που επιβάλλει ο κορονοϊός στη φετινή λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων, όπως κι στις παραλίες.

Το πρωί του Σαββάτου ο λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας, Αθανάσιος Σκουτέλης, μίλησε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» (3ο βίντεο) για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να πάρουν οι λουόμενοι για ασφαλείς διακοπές.

Δείτε τα βίντεο.