Breaking News

Κώστας Μακεδόνας και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησαν για όλα στο «Σημείο Συνάντησης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας και ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συζήτησαν για όλα στο χθεσινοβραδινό «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, την εκπομπή που δεν έχει παρουσιαστή.

Σε μία ειλικρινή συζήτηση, οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για την άγνωστη, στο ευρύ κοινό, φιλία τους, ενώ περιέγραψαν σημαντικές στιγμές τους τόσο από το χώρο της Τέχνης όσο και από την προσωπική τους ζωή.

Πώς αποφάσισε ο Κώστας Μακεδόνας παράλληλα με τη μουσική του καριέρα να ασκήσει και το επάγγελμα του πιλότου; Σε ποιους ανθρώπους χρωστάει ένα ευχαριστώ και γιατί συμμετείχε πριν από λίγα χρόνια σε κριτική επιτροπή talent show; Πώς αισθάνεται ως πατέρας δύο παιδιών και πώς ισορροπεί την οικογενειακή του ζωή με τις αυξημένες υποχρεώσεις του;

Από την άλλη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Αγγλία και τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του, ενώ αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό δεν αντέχει στους ανθρώπους και για ποιον λόγο δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά. Τέλος, χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε ως την καλύτερή του όσον αφορά τα επαγγελματικά του, καθώς έδωσε έντονο στίγμα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο.