Breaking News

Liam Hemsworth: Πήγε για σερφ με τη νέα του σύντροφο και τον αδερφό του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες ο Liam Hemsworth καταγράφηκε με τη σύντροφό του στην πατρίδα του, σε παραλία της πόλης Byron Bay, εκεί που κάποτε περνούσε ευτυχισμένες στιγμές με την πρώην σύζυγο του, την τραγουδίστρια Miley Cyrus.

Το ειδύλλιο του 30χρονου Αυστραλού ηθοποιού με τη Gabriella Brooks, φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

Οι δυο τους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ μαζί τους ήταν και ο αδερφός του Liam, ο επίσης διάσημος ηθοποιός Chris Hemsworth, ο οποίος τον είχε στηρίξει μετά το χωρισμό του με τη Miley Cyrus. Τα δύο αδέρφια έκαναν σερφ, ενώ το 23χρονο μοντέλο απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασα.

Ο Liam Hemsworth και η Gabriella Brooks είχαν εντοπιστεί για πρώτη φορά μαζί στο Byron Bay στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με τους γονείς του ηθοποιού.

Τον περασμένο Μάρτιο, μία πηγή είχε δηλώσει στο περιοδικό Us Weekly: «Αισθάνεται πιο οικεία με τη Gabriella από ό,τι με τη Miley. Νιώθει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του. Η Gabriella βοήθησε τον Liam να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του και έπαιξε έναν ενθαρρυντικό ρόλο στη ζωή του μετά το χωρισμό του. Είναι πολύ χαρούμενοι μαζί».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.